پرانتز، جایگاهی برای باز-پیوند مردم

03 Scheme 02 پرانتز
( من به آرام‌ترین نقطه این شهرِ پر از همهمه و حادثه می‌اندیشم… ) درون پرانتز گویا‌ترین، رسا‌ترین و ساده‌ترین چامه و سروده‌ای است برای بازشناسی فرزانِ هستیِ آنچه زو استودیو(۱) بدان اندیشیده است.
پرانتز(۲) بیان و کارآزمای لحظه‌ای ژرف است در پیوند با دنیای درونمان، آنچه در اکنون هست، به سوی رویا، پندار و گمان می‌رود، نوآوری می‌آفریند، آرامش می‌بخشد و یا ما را از فشارها و تنگناهای جامعه کنونی رها و آزاد می‌سازد.

کانون این دستاورد بر پایه پوزیشن‌(۳)های ناهمسانی است که از آن در هنگام روز بهره‌مند می‌شویم و آنرا بدین گونه معرفی می‌نماید ستاوند یا بستر شیبدار(۴) که بر موقعیت‌های ناهمگون بدن سازگار است و به شما در دم و بازدم، پیوند با درون و آرامش یاری می‌رساند. این دستاورد بیشتر نشان از اندیشه دیزاینر بر کارکرد و بهره‌گیری از دانش پاسچر(۵) در پزشکی و تن آرامی(۶) است تا بر پیکرگونه زیبایی. خمیده نیست، آرامیده نیست اما شناسه هر دو هست و آنرا باز-آرامیدن(۷) می‌نامد، کارگزاری کاهنده(۸)، کاهش دهنده پریشانی، سرآسیمگی و نگرانی.
آنچه به تازگی در کیان اندیشه و تن کارآرایی شگفت دارد بهره‌گیری از تن آرامی است، از آنجایی که میان ذهن و تن پیوندِ تنگاتنگی وجود دارد هر اندازه آرامش بیشتر برای تن به آرامش ذهن و اندیشه می‌انجامد و بنیاد تن آرامی بدین گونه است: آرامش تن برای آرامش ذهن و اندیشه، آنچه پرانتز بر آن استوار است.
پاسچر گنجایش سرشت تن برای نگه داشت کانون جسم در چارچوب تراز اتکا است، دانش پاسچر پژوهش‌ها و بررسی‌هایی است درباره تاثیرات گرانشی بر روی کارکردهای بدن، که با بهره‌گیری از آن و دگرگونی پوزیشن‌های اندام می‌توان بر بیماری‌ها چیره شد.
  كتابخانه و قفسه ‌بندی چشمگير نيگرو


بیشترین تمرکز این دستاورد در باز اندیشی و باز شناسایی پوزیشن باز-آرامیدن به سمت و سوی رهایی اندیشه از اضطراب و تشویش و نگرانی‌های انسان در جامعه کنونی است، آنچه امروز در دانش پزشکی به عنوان یکی از روشهای درمان بیماری‌ها با نام تن آرامی و هیپنوتراپی یاد می‌شود.
تمرکز تیم دیزاین بر برتری‌های پزشکی در ارایه پرانتز خود گویای اهمیت و ارزش انسان بر پیکره اصلی دستاوردهای حاضر است که آنرا برای جایگاههای شهری مانند فرودگاه‌ها، موزه‌ها، مدارس، فضاهای اداری، کافه‌ها، میدان‌های شهر، فروشگاه، سینما و… پیشنهاد داده است و در مجموع محل‌هایی که نیاز مردم به تمرکز حواس پنجگانه و بهره‌گیری بیشتر از اندیشه دارای ارزش و اهمیت والایی است، هر چند با بررسی بیشتر درباره روش تن آرامی از بایسته‌های آن میتوان به آسودگی، به دور از شتاب، قرار گرفتن فرد در فضایی از سکوت و به دور از همهمه و شلوغی اشاره کرد بی گمان زو استودیو و تیم دیزاین به تدابیری در این باره و محل قرارگیری این دستاورد اندیشیده است.

02 Scheme 01 NEW پرانتز
01 zU studio IMAGE 01 پرانتز
10 IMAGE 10 پرانتز
پی‌نوشت:
1٫	zU-studio
2٫	Parenthesis ( )
3٫	Positions
4٫	Inclined Platform
5٫	Postural
6٫	Relaxation
7٫	RE-LYING
8٫	Redactor
پژوهش و برگردان: محمود عباسی
تمام حقوق محفوظ است، استفاده از محتوا، نقل قول و یا اشتراک با ارجاع به منابع آزاد است.

درود، به وب‌نوشت من خوش آمدید. دانش آموخته کارشناسی و کارشناسی ارشد طراحی(دیزاین) صنعتی از دانشکده هنر و معماری تهران مرکزی هستم و در زمینه طراحی محصول و متمرکز بر فرنیچر دیزاین فعالیت می‌کنم. داده‌های رایانامه، شماره تماس و پیوندهای دیگر در اینجاست. همچنین انتشار و بازنشر محتواها و تصاویر آزاد است و از اینکه در انتهای نوشتاری که باز نشر می‌کنید به منابع اشاره شده از شما سپاسگزارم.

انتشار دیدگاه:

نشانی ایمیل شما منتشر نمی‌شود.

جشنواره مبلمان شهری طراحی محصول (کنترل تردد) خانه‌ای با شیروانی قرمز طراحی و ساخت مبلمان کتابهایی با موضوع اقتصاد رفتاری راه هنرمند، بازیابی خلاقیت معرفی کتاب، دیزاین بریف نرم افزار طراحی صنعتی ایده‌پردازی یک محصول
طراحی و ساخت مبلمان ابزارهای اسکچینگ
محتوای جدید را به من خبر بده رد
© Mahmoud Abbasi 2023